Povestea mea

Mă numesc Ana Ilie și sunt pasionată de oameni, de tot ceea ce susține viața și ne apropie de esența noastră cea mai profundă. Dacă ar fi să găsesc un cuvânt care să mă descrie cel mai bine, acela ar fi “uplifter”. Sunt absolventă a facultății de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității București, urmez în prezent un master în Psihodiagnoză Cognitivă și Consiliere Psihologică și mă formez în Psihoterapie integrativă. De asemenea, sunt practicantă certificată Theta Healing. Am explorat de-a lungul anilor orientări și practici spirituale, în timp ce am întâmpinat dificultăți și evenimente care mi-au schimbat cursul vieții, și m-am aflat într-un proces permanent de explorare, transformare, integrare și experimentare.

Viața m-a purtat în diferite medii sociale și în țări de pe tot globul, într-o dorință mai mare decât mine de a mă descoperi, înțelege, și de a-i înțelege pe ceilalți. Totul a pornit de la pasiunea pentru lumea nevăzută, pe care am preluat-o de la tatăl meu de la o vârstă fragedă, și de la niște tensiuni și trăiri în interiorul familiei suficient de mari încât să-mi doresc să-mi petrec majoritatea timpului cu studiul structurilor oamenilor, studiul traumelor, metode de vindecare, și armonizarea relațiilor dintre oameni. De asemenea, am înțeles că între sute de cunoașteri, religii, filosofii, culturi și tehnici există un tipar, și o conexiune care le unește la nivel profund, chiar dacă la suprafață arată paradoxal. Calea spre ceea ce este comun este calea spre adevăr, spre viață, spre uniune, iar diferențele sunt nuanțele care ne permit să întrebăm, explorăm și să ne extindem în moduri unice și divine.

Printre obstacolele din viața mea a curs mereu un râu de iubire, empatie și un sentiment de credință, de siguranță și susținere care m-a ajutat să permit vieții să trăiască prin mine și să-mi arate darurile sale. Mă simt onorată să împărtășesc călătoria și experiența mea cu voi.